Laatste nieuws

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van laatste nieuwtjes, regelgeving, nieuwe producten et cetera. Daarnaast kunt u hier ook onze publicaties lezen, welke wij recent en in het verleden hebben geplaatst. U leest meer over bijeenkomsten die we organiseren en welke mogelijkheden we bieden voor bedrijfsvoorlichting. Wist u bijvoorbeeld dat we ook lespakketten beschikbaar hebben? Hieronder enkele Hot Items van nu.

 

 Vorige  1   ...  22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende 

11 september 2010

Zon & Zo op de milieumarkt in Rozenburg

 

Zaterdag 11 september was Zon & Zo Duurzame Oplossingen present op de Milieu-markt in Rozenburg.

11 september 2010

Zon & Zo op de markt in Zuidland (Milieu markt)

 

Zaterdag 11 september was de markt in Zuidland, deze markt word jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor het onderhoud van de prachtige hervormde kerk die midden in het dorp staat.

10 september 2010

Laatste Subsidie Nieuws voor huiseigenaren

 

Van onze Zon & Zo subsidie adviseur. Bij een aantal gemeenten in Nederland kunnen extra subsidies worden aangevraagd. Het is mogelijk om deze apart aan te vragen of met bestaande regelingen te kombineren. Dus u heeft hierdoor recht op één of meerdere subsidies.

10 september 2010

Omgevingsvergunning (Wabo) m.i.v. 1 oktober 2010

 

U kunt als particulier of ondernemer te maken krijgen met een groot aantal vergunningen en voorschriften, met elk hun eigen criteria, procedures, afhandelingtermijnen, kosten en toezichthouders. De vergunningen worden vaak verstrekt door verschillende overheidsinstanties. Dit is onoverzichtelijk en tijdrovend. Daarbij kan het leiden tot tegenstrijdige beslissingen. Bovendien kost het bedrijven én overheid veel geld. Om dit allemaal efficiënter te laten verlopen is de Omgevingsvergunning ontwikkeld.

31 augustus 2010

BTW-Tarief tijdelijk verlaagd

 

Het btw-tarief voor een verbouwing van een huis gaat tijdelijk omlaag van 19 procent naar 6 procent. Demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager wil met deze en nog vijf andere maatregelen de woningmarkt en de bouwsector een impuls geven.

28 augustus 2010

Zon& Zo op de milieumarkt - Bruisend Brielle

 

Zaterdag 28 augustus was het zo ver, Bruisend Brielle 2010, een zomerevenement dat dit jaar zijn 5-jarige jubileum beleefde. Er waren verschillende aktiviteiten georganiseerd, waaronder een straattheater, modeshows, kinderspelen, een rommelmarkt, havenactiviteiten en een milieu markt.

21 augustus 2010

Zonnepanelen meest kansrijke oplossing voor onbenut dakoppervlak

 

De toepassing die naar verwachting van aannemers B&U, architecten en installateurs in de toekomst het meest zal worden toegepast om de ruimte op daken beter te benutten, is het plaatsen van zonnepanelen.

19 augustus 2010

UNETO-VNI: zonnepanelen niet gevaarlijk bij brand

 

UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, is van mening dat brandweerlieden bij het blussen van zonnepanelen geen enkel reëel gevaar lopen op elektrocutie. Hiermee reageert de installateursvereniging op een uitspraak van het Nederlands Instituut voor Fysieke Veiligheid (NIFV), dat beweert dat brandweerlieden een fatale schok kunnen oplopen bij het blussen van een beschadigd zonnepaneel.

11 augustus 2010

Energie Agentschap verwacht grotere vraag naar olie

 

PARIJS - De vraag naar olie zal door het economisch herstel dit jaar en volgend jaar toenemen, maar komend jaar ligt het gevaar van een stagnerende groei op de loer. Deze verwachting sprak het Internationaal Energie Agentschap (IEA) woensdag uit.

9 augustus 2010

Britse huizen krijgen gratis zonnepanelen

 

AMSTERDAM - 100.000 Britse huishoudens krijgen de komende drie jaar een gratis zonnepanelen. Het bedrijf Homesun, dat zelf 1 miljard pond (1,2 miljard euro) investeert in het project, hoopt zo een deel van de subsidie op zonne-energie op te strijken.

 Vorige  1   ...  22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende 

319.947 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers