Service & Onderhoud

Zon & Zo biedt u de mogelijkheid om uw zonnepaneleninstallatie (preventief) door ons te laten onderhouden. Het onderhoudscontract is inclusief: actieve remote monitoring van uw installatie, correctief onderhoud, storingservice, geen voorrij- en arbeidskosten bij storing, visuele inspectie en (infrarood)metingen bij rendementsafwijkingen. Door te kiezen voor een onderhoudscontract met Zon & Zo kiest u voor zekerheid en een gerust gevoel. De beste manier om nog vele jaren te genieten van uw duurzame investering.

 

Voor zover (onderdelen van) producten dienen te worden vervangen en het vervangen van deze producten onder de garantie van de fabrikant valt, hoeft u ook voor de producten geen extra kosten te maken. Wij zorgen dan zowel voor de vervangende producten als voor de arbeid. Dient een product vervangen te worden en valt dit buiten de garantie van de fabrikant, dan valt de arbeid voor het vervangen van de producten nog steeds onder het onderhoudscontract; in dat geval behoeft u slechts de nieuwe producten te betalen.

Wat valt niet onder het onderhoudscontract: schade als gevolg van externe factoren, ICT-diensten in verband met uw internetaansluiting en schoonmaak van de zonnepanelen.

 

De technische dienst van Zon & Zo stelt online diagnoses en houdt uw installatie voortdurend in de gaten. Ons onderhoud is doelgericht, wij kijken naar waarschuwingen uit uw installatie en we plegen onderhoud wanneer en waar het nodig is.

 

Let op: om uw installatie op afstand te kunnen monitoren is het noodzakelijk dat u beschikt over een goed werkende internetverbinding.

 

Door te kiezen voor een onderhoudscontract kiest u voor zekerheid een een gerust gevoel. De beste manier om nog vele jaren te genieten van uw duurzame investering.

 

Zon & Zo voor duurzame oplossingen!

 

14.019 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers